Thursday, March 31, 2011

Ka-ching by Kancilbiru!!!


smlm kan time aku dok2...aku pon bukak la dashborad blogger tuh tepat jam 730pm...
nampak tajuk ka-ching kat blog kancilbiru
dia soh komen ka-ching...aku pon komen jek la...:p
mengikut arahan kan3... :)



dah nama pon rezeki kan...dapat la aku rm10...
kancilbiru soh pilih nak topup ke nk transfer ke akaun...aku pilih topup la kali nih...

korang p la layan blog kancilbiru tu mana tau tetiba dia nk bg hadiah lagi kan...
edisi promote blog kancilbiru plak ptg nih...hehe

***

eh...lagi kan...utk eliss...hadiah ko aku dah amik smlm...hehe...thanx yer...
sebijik cam gambar tuh...

***

ni plak edisi khas utk kawan2 opis lagik...

jauh d mata dekat d hati...aku teringat diorang nk guna kupon bf mcd tuh...
alang2 kan nk kirim sekaki la ngan diorang...
then..pg td diorang mai anto mkn mcd kat aku...wahhh terharunyer...
segan pon ada sbb umah bersepah...:p

diorang mai siap tolong mai kemas menan dania yg bersepah...hehe
sayang korang sangat...jgn lupa aku kt perindu ni ha...huhu



8 budak comey:

Kancilbiru said...

eT, aku tak boleh nak topup la...tac maybank tak sampai2 pun..huhuhu...

bank islam ke ada tak? aku bg cash jer la..

~izan~ said...

ko buat plak et,tajuk kachang hehe..kot dpt kacang sebungkus ke kat aku hehehe

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. rezeki tu~ duk umah pon leh makan mcd~

ardinihumaira said...

terliur dni. uhuuu

cik ubi said...

bes mcD tuh..arghh..

Bang Am said...

Peh.. bf mcd sesaja skang.. hehe

☆ lieya latif ☆ said...

sejak mc d kuar kan kupon tu...mmg penoh sentiasa mc d...sampai ke pintu org gigih beratur...drive tru jgn ckp ar...mmg panjang heheehhe...tapi dah last ari ni kan heheeheheh....

Myra Jay said...

Thniah ye kak :) Mmg rezeki tu :)